29 September 2012

Limbile Europei

     Weekend!

     Va vom spune cate ceva despre Ziua Limbilor Europei. Astfel, de la Wiki citare, Ziua Limbilor Europei este o manifestatie care celebreaza diversitatea lingvistica, plurilingvismul (cuvant de spanzuratoare :)) ) si invatarea limbilor straine pe durata vietii.


Poze Elevi



     Manifestarea a inceput in 2001, si de atunci, Ziua Limbilor Vorbite se sarbatoreste in fiecare an la 26 septembrie in cele 45 de state membre ale Consiliului Europei. In Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu", de data aceasta, a fost sarbatorit in 28 septembrie... ca doar, e frumos sa incheiem o saptamana de lucru cu un aer festiv.

Biciclete

     Bine v-am regasit!

     Cum vara s-a terminat si iarna se apropie cu pasi repezi, ne-am gandit sa abordam un subiect cat inca este in tema. Pentru cei care nu s-au prins din titlu, este vorba de Ciclism. Astazi va vom prezenta si un interviu pe care ni l-a oferit STANCIU MATEI din XII A.


     Ciclismul si Mersul pe Bicicleta au devenit din ce in ce mai populare in ultima vreme datorita faptului ca sunt o optiune ecologica (desi unii ar putea spune ca e din cauza ca suntem in criza :)) )

27 September 2012

Impact

Buna Ziua.

     Astazi venim cu o propunere pentru cei care vor sa faca niste activitati interesante si placute. Deci , in caz ca nu ati vazut inca afisul din Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu", va aducem noi la cunostinta despre ce este vorba:



21 September 2012

Ganduri de a XII-a

Bine v-am regasit!

     Daca tot am inceput sa aducem in lumina reflectoarelor clasele a XII-a, ne-am gandit sa ramanem consecventi o perioada si sa aflam mai multe despre cei care vor mai invata "cel putin un an"  in Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu".



     Domnisoara de mai sus este DUMA ADINA si este eleva in clasa a XII-a B. Deoarece a fost cea mai prezenta in pozele facute claselor a XII-a , ne-am gandit sa ii luam un mic interviu si sa ii auzim gandurile:

Album Photos

     Al doilea post al nostru... suntem pe drumul cel bun :)

     Deoarece am trecut deja de mijlocul primei saptamani de scoala, clasele a XII-a a Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" au inceput sa fie asaltate de oferte care mai de care mai generoase. Cel mai bun mod de a-ti castiga potentiali clienti este prin a le da importanta si asta este exact ce a facut mica firma ce a venit cu oferte astazi.

Poze Elevi

     Am spus ca Revista Scolii va fi facuta in proportie de 90% de catre elevii scolii. Astazi va aratam ca noi ne tinem de cuvant, si le dam ocazia de a sparge gheata celor din clasele a XII-a.

20 September 2012

Start

     Cine suntem noi si ce vrem?

     Noi suntem elevi ai Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" dornici sa promoveze rezultatele si performantele de calitate din invatamantul romanesc. Rezultate si performante pe care avem de gand sa le cautam si pe care suntem siguri ca le vom gasi in Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu" .

     Noi vrem sa aducem Revista Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" la un nou nivel. Care va fi acela ramane la aprecierea fiecaruia.